Alltid 30 minuter Gratis första gången!

Sagt av en av mina klienter:

”Detta är det bästa som har hänt mig.” Lena

Jag vill ditt bästa, att du ska hitta din inre styrka, glädje och ditt lugn så att du kan må bra. 

Hos mig erbjuds personligt anpassade möten. Här blandas, utifrån dina önskningar och behov,  avspänningsövningar, andra praktiska och kreativa övningar och avslappnande massage, med vägledande coachning.

Du får någon som lyssnar på dig, tar dig på allvar, får dig att se vad du kan göra härnäst, hjälper dig att reda ut tanketrasslet, som ställer frågorna du behöver, får dina axlar att sjunka ner och käkarna att slappna av.

Du får någon som hjälper dig att hitta de förbättringar du vill göra, som peppar dig och hjälper till med strategier. 

Du får någon som håller dig i handen tills du känner att du är där du vill vara, för jag vill finnas där för dig hela vägen under din personliga utveckling. 

Du väljer om du vill ha ett fysiskt eller digitalt möte, eller kanske en walk-and-talk?

Så välkommen till mig, din personliga och kreativa vägledare.
/Nina

För att vi ska kunna ha ett gott samarbete är det viktigt att du känner dig trygg och har förtroende för mig, därför erbjuder jag alltid ett gratis första “lära-känna-möte ” på 30 min. Där får du chans att ställa frågor om mig, hur jag jobbar, hur coachningen går till och berätta mer om din situation och vad du förväntar dig av mig.

Boka ett gratis lära-känna-möte redan nu! Efter det bestämmer du om jag känns rätt för dig.
Känns det bra så rekommenderar jag att du investerar i minst tre coachingtillfällen, eftersom det tar tid att skapa en varaktig förbättring av hälsa och välmående.

Avspänningsmetodik och mindfulness

I mina coachande samtal använder jag gärna olika metoder för avspänning, för att lugna ner nervsystemet och landa här och nu. Få lite perspektiv och ett bättre fokus.

Mental träning

Lika viktigt som fysisk träning, är den mentala träningen. Jag hjälper dig att hitta ditt sätt, komma igång och att få in en bra rutin.

Stress och stresshantering

Kunskap om hur stress påverkar våra kroppar, vad som händer och vilka symtom som kan uppkomma, är viktigt för att veta vad vi ska vara uppmärksamma på. Ännu viktigare är det att veta hur vi kan hantera stressen när vi känner att det blir för mycket. 

Foto: MM Photo Exploring

Foto: MM Photo Exploring

Hälsopedagogik

När det känns som att du famlar i mörkret… Jag har kunskapen, metoderna och pedagogiken för att hjälpa dig hitta rätt. Kanske vill du hitta din kreativitet och känna lusten och glädjen i att skapa något.