Din tid är nu!

Samtalscoachning Laholm & Online

Min ambition är att du ska hitta din styrka, glädje och lugn. Med min samtalscoachning vill jag alltid ditt bästa, du förtjänar att må bra!

Till dig i närheten av Laholm erbjuder jag individanpassade möten utifrån dina önskemål och behov. Vid mina möten kombineras vägledande samtalscoachning med avspänningsövningar, avslappnande massage samt kreativa och praktiska övningar. Utifrån din situation kommer vi tillsammans fram till vad som passar dig bäst.

Med mig får du en person som lyssnar på dig och tar dig på allvar, jag hjälper dig att se vad du kan göra härnäst. Jag ställer frågorna du behöver samtidigt som jag hjälper dig att reda ut tanketrasslet du hamnat i. Låt axlarna sjunka ner och käkarna slappna av.

Att påbörja en resa mot ett bättre jag kan vara tufft, men jag kommer finnas där för dig hela vägen under din personliga utveckling. Jag hjälper dig hitta de förbättringar du behöver göra, jag peppar dig och hjälper dig med strategier för att nå framsteg i din personliga utveckling.

Samtalscoachning kan ges i många olika former. Du väljer helt själv om du vill ha ett fysiskt eller digitalt möte, vi kan även prata i samband med en promenad. För den som vill träffas för samtalscoachning så finns jag tillgänglig i närheten av Laholm.

Välkommen hit till din personliga och kreativa vägledare, samtalscoachning i Laholm.

/Nina

 

Jag är ansluten till epassi.

Samtalscoachning Laholm

Min vision är att kunna bidra med hjälp till så många som möjligt, därför erbjuds även många av mina tjänster online. För dig som hellre har ett fysiskt möte så finns jag tillgänglig i närheten av Laholm. Tveka inte på att kontakta mig om du har några frågor eller funderingar, jag berättar gärna mer om mig själv och mina tjänster. 

Starta din resa mot ett bättre välmående, samtalscoachning för dig i Laholm!