Din tid är nu!

Samtalscoachning Varberg, Falkenberg, Hylte & Online

Min ambition är att du ska hitta din styrka, glädje och lugn. Med min samtalscoachning vill jag alltid ditt bästa, du förtjänar att må bra!

Jag erbjuder individanpassade möten utifrån dina önskemål och behov. Vid mina möten kombineras samtalscoachning och stresshantering med avspänningsövningar samt kreativa och praktiska övningar. Utifrån din situation kommer vi tillsammans fram till vad som passar dig bäst.

Med mig får du en person som lyssnar på dig och tar dig på allvar, jag hjälper dig att se vad du kan göra härnäst. Jag ställer frågorna du behöver samtidigt som jag hjälper dig att reda ut tanketrasslet du hamnat i. Låt axlarna sjunka ner och käkarna slappna av. 

Att påbörja en resa mot ett bättre jag kan vara tufft, men jag kommer finnas där för dig hela vägen under din personliga utveckling. Jag hjälper dig hitta de förbättringar du behöver göra, jag peppar dig och hjälper dig med strategier för att nå framsteg i din personliga utveckling. 

Samtalscoachning kan ges i många olika former. Du väljer helt själv om du vill ha ett fysiskt eller digitalt möte, vi kan även prata i samband med en promenad.

Välkommen hit till din personliga och kreativa vägledare.  

/nina

 

Jag är ansluten till epassi.

Avspänningsmetodik och mindfulness

I min samtalscoachning använder jag gärna olika metoder för avspänning, för att lugna ner nervsystemet och landa i nuet. Få lite perspektiv och ett bättre fokus.

Mental träning

Lika viktigt som fysisk träning, är den mentala träningen. Jag hjälper dig att hitta ditt sätt, komma igång och att få in en bra rutin.

Stress och stresshantering

Kunskap om hur stress påverkar våra kroppar, vad som händer och vilka symtom som kan uppkomma, är viktigt för att veta vad vi ska vara uppmärksamma på. Ännu viktigare är det att veta hur vi kan hantera stressen när vi känner att det blir för mycket. 

Foto: MM Photo Exploring

Foto: MM Photo Exploring

Hälsopedagogik

När det känns som att du famlar i mörkret… Jag har kunskapen, metoderna samt pedagogiken för att hjälpa dig hitta rätt. Kanske vill du finna din kreativa förmåga och känna lusten och glädjen i att skapa något.

Avslappnande massage

Många som är stressade är även spända i musklerna. Jag har utbildning i avslappnande massage som får musklerna att spänna av och bli mjuka igen. 

Foto: Nina H. Malmberg

Foto: Nina H. Malmberg

Priser:

Första konsultationsmötet, 30 min, är gratis.

Därefter träffas vi 50 minuter i taget.
1 tillfälle 680 kr
3 tillfällen 1.950 kr
5 tillfällen 3.100 kr

Massage 25 min 350 kr

Samtalscoachning Varberg, Falkenberg & Hylte. 

Min vision är att kunna bidra med hjälp till så många som möjligt, därför erbjuds även många av mina tjänster online. För dig som hellre har ett fysiskt möte så finns jag tillgänglig i närheten av Varberg, Falkenberg och Hylte. Tveka inte på att kontakta mig om du har några frågor eller funderingar, jag berättar gärna mer om mig själv och mina tjänster. 

Starta din resa mot ett bättre välmående genom samtalscoachning!