Individuell coachning

”Innan var jag jämt stressad över mitt jobb, familjen, min fritid. Hade svårt att komma upp i tid på morgonen, vågade inte säga ifrån, låg vaken många nätter och tänkte på jobbet då jag inte hunnit med allt som skulle göras eller vad jag var tvungen att göra, matlistor med mera.

Tack vare våra samtal med avslappning i början och diskussioner kring mina uppgifter som jag haft, har jag fått många nya tankesätt med tips och trix på hur jag kan ändra mina vanor och rutiner i vardagen samt andningsknep på hur jag ska göra när jag känner mig stressad.

Jag har lärt mig massor om mig själv, hitta små genvägar för att slippa stressa. Har fått mer tid för mig själv och planerar mina dagar på ett helt annat sätt än tidigare.

Nu känner jag mig inte alls stressad som tidigare och känner mig lugn och harmonisk.

Detta är det bästa som har hänt mig.”       

Lena

Foto: MM Photo Exploring

”Det var väldigt bra med ett individuellt samtal där man riktade in sej på mej och mina behov.

Fick väldigt många enkla tips om hur jag skulle ta mej vidare mot ett bättre mående.

Jag rekommenderar det verkligen!
Tusen tack!”

Fick med hjälp av Nina, insikt och förståelse för hur kroppen mår och hur man kan hantera stress och oro. Hon gav mig fina verktyg som jag kan använda i det dagliga livet

Kan verkligen rekommendera henne. Hon är varm och förstående och har goda kunskaper i stresshantering och har en genuin känsla och engagemang för sin klient.

Linda

Genuint intresserad av att hjälpa på bästa sätt. Känns trygg.

Charlotte

Jag kan varmt rekommendera Nina om du behöver hjälp med stresshantering och ditt välmående. 

Jag har gått stresshanteringskurs där jag både fick insikt i hur kroppen fungerar och olika varningssignaler men även en hel del praktiska tips på hur jag skulle gå vidare till en bättre hälsa. Fick prova på olika avslappningsövningar och göra stresstest.

Har också provat individuell coachning där jag fick fundera över min situation och hjälp att komma vidare. Mycket användbart!😀👍

Anna

Rekommenderar varmt Nina om du behöver hjälp med stresshantering eller vill veta mer om det!

Amira

Föreläsningar

Stresspedagogen Nina gjorde en mycket uppskattad föreläsning för deltagare inom insatsen Rusta och Matcha.

Föreläsningen var pedagogiskt upplagd och väckte stort intresse.

Nina gjorde innehållet lättillgängligt. En bonus var de inledande avslappningsövningarna som vi tror alla behövde.

Folkuniversitetet Syd

Kurser

”Nina har väglett mig och mina elever vid några lektionstillfällen genom olika typer av meditations- och avslappningsövningar. Hon har ett lugnt och behagligt sätt som gör att man lätt slappnar av och känner sig trygg.

Som fd pedagog är hon inkännande och kan bemöta olika typer av elever, samt vet hur man planerar och lägger upp ett aktivitetspass för bästa fokus och resultat. Vi har haft stor glädje av de verktyg och erfarenheter Nina gett oss.”

Jessica Geijer, Gymnasielärare

”På kursen fick jag många nyttiga verktyg för att kunna hantera stress i min vardag. Blandningen av teori och praktik gjorde det både intressant och lätt att ta till sig.”

”I jobbet har jag många bollar i luften och är ständigt på tårna, därför sunt med en kurs där jag fått insikt i och ny kunskap om vikten av att lyssna på mitt egna mående.”

Givande
Annette Rane, Mäklarkoordinator

”Kursen var ett välbehövligt avbrott i den annars så otroligt stressade mäklarvardagen där man inte alltid hinner stanna upp och slappna av. Tänkvärda föreläsningar och bra avslappningsövningar som faktiskt funkar om man tar sig tid för dem.”

Erling Miles, Fastighetsmäklare/Franchisetagare

Jag hade inte några förväntningar på kursen innan och jag fick nya tips och idéer att använda mig av för att hantera stressen när den börjar komma.

Titti, resurspedagog

Jag missade tyvärr någon gång och jag har varit på avslappningskurser tidigare och gjort en del övningar, så allt var inte nytt för mig. Men i övrigt tycker jag din kurs var bra, det är ju alltid bra med repetition också.

Heléne Thornberg, Fastighetsmäklare

Lektionerna var bra. Du undervisar bra. Jag tyckte att mindfulnessövningen var användbart & jag kommer ta med mig detta. Jag har lärt mig massor om vad man kan göra för att minska stress i kroppen, och vilka symptom man kan få vid långvarig stress.

Millan, gymnasieelev

”I vår stressiga vardag som mäklare kan det vara lätt att glömma stanna upp och ta några djupa andetag och försöka slappna av. Man vet knappt hur man slappnar av längre. Genom Ninas kurs angående stresshantering har vi fått lära oss enkla avslappningsövningar, andningsövningar som hjälper oss att varva ner. Ett superbra tillfälle att reflektera, stanna upp och kunna sålla på det viktiga i livet. Rekommenderar starkt kursen, mycket uppskattat!

Evelina Johansson, fastighetsmäklare/franchisetagare, Fastighetsbyrån Halmstad

”Vi fick en bra genomgång av vad stress är och hur det påverkar oss. Sedan fick vi även med oss övningar man kan göra för att lära sig hantera stressen.

Även om vi gjorde den digitalt via teams så kändes det även om att alla hade full fokus och tog in det vi lärde oss. Bra att den var uppdelad och att man tog en sak i taget för att faktiskt hinna smälta allt.

Det var härligt med avslappningsövningarna innan genomgången och detta är något som man kommer ta med sig.

Jag rekommenderar varmt denna kursen för andra som är intresserade!”

Charlotte, Fastighetsmäklare

Avslappnande fotopromenad

Det var ett väldigt bra upplägg. Bra guidning gör en nybörjare 😊 Man kände ganska snabbt att det inte krävs så mycket för att lyssna på kroppen, bara man tar sig den tiden 😊
/Meta

En välbehövlig kväll för kropp och själ. Lugn promenad varvades med avslappningsövningar och mindfulness. I bakgrunden en magisk solnedgång! Kan verkligen rekommendera detta till alla som behöver stanna upp i nuet en stund!

/Anna

(Avslappnande promenad med mindfulness, utan fotoinslag)

Har nu varit med på två avslappnande fotopromenader. Mycket bra komponerat med tydligt instruerade övningar blandat med roliga och kreativa fotouppdrag. Härligt, roligt, lugnt och skönt! Lika bra en måndag som fredag och fungerade mycket bra digitalt! Ska bli roligt att delta på plats när omständigheterna tillåter!
Fem stjärnor av fem!!!
Stort tack!
/Yasmine

Avspänningslektioner i grundskola

Hej Nina,

Här kommer lite reflektioner från klass 3 om ”stresslektionen” vi fick vara med om. 

Jag som lärare tyckte att det var en behövlig lektion där eleverna fick höra om vad som är bra och vad som är dåligt med stress.
De fick prova på olika sätt att hantera sin stress. Det var spännande att se att en del barn verkligen kunde släppa klassrummet och gå in i sig själv och koppla av. 

Några hade svårt att komma till ro och hade säkert mått bra av att få göra detta vid upprepade tillfällen för att våga att slappna av. 

Jag tror att detta är något som behövs i skolan/samhället eftersom det ger en smula ro i en hektisk skoldag. 

Tack för att vi fick vara med på din lektion Nina!

Christina Nilsson, Grundskollärare

Citat från några av barnen som var med på lektionen.

  • Det kändes jättekul, det kändes bra.
  • Det kändes skönt, bra och var kul.
  • Skönt, man blev avslappnad.
  • Det var skönt och roligt.
  • Jag tyckte det var avslappnande och bra.
  • Avslappnande och skönt. Man blev trött efteråt.
  • Man känner sig mindre stressad.

Avslappnande massage

Hälsa och välmående ❤️

Känner du att du inte hittar lugnet, balansen i livet eller behöver en avkopplande massage? 
vill jag verkligen rekommendera Nina Hellström Malmberg.
Fick ta del av en timmes massage igår, och hon är inte bara duktig utan lyhörd och ödmjuk.

Tack 🙏🏻😍

/Sabine

Jätteskönt med massage och bra avkoppling när man sitter mycket.”

”Bra avslappnande massage”
Annette Rane Mäklarkoordinator

”Skön avslappnande massage som var mycket uppskattad av personalen.
Evelina Johansson, Fastighetsmäklare/Franchisetagare Fastighetsbyrån Halmstad

”Mycket avslappnande och bra massage som hjälpte till att varva ner, rekommenderas starkt.
Erling Miles, Fastighetsmäklare/Franchisetagare