Din tid är nu!

Samtalscoachning Halmstad, Laholm, Båstad & Online

Jag vill ditt bästa, att du ska hitta din inre styrka, glädje och ditt lugn så att du kan må bra. 

Hos mig erbjuds personligt anpassade möten. Här blandas avspänningsövningar, andra praktiska och kreativa övningar och avslappnande massage, med vägledande samtalscoachning, utifrån dina önskningar och behov.

Du får någon som lyssnar på dig, tar dig på allvar, får dig att se vad du kan göra härnäst, hjälper dig att reda ut tanketrasslet, som ställer frågorna du behöver, får dina axlar att sjunka ner och käkarna att slappna av.

Du får någon som hjälper dig att hitta de förbättringar du behöver göra, som peppar dig och hjälper till med strategier och användbara verktyg. 

Du får någon som håller dig i handen tills du känner att du är där du vill vara, för jag vill finnas där för dig hela vägen under din personliga utveckling. 

Du väljer om du vill ha ett fysiskt eller digitalt möte, eller kanske en walk-and-talk? Samtalscoachning kan ges på många sätt, välj det du känner dig mest trygg med.

Så välkommen till mig, din personliga och kreativa vägledare.
/Nina

 

Jag är ansluten till epassi.

Avspänningsmetodik och mindfulness

I mina samtalscoachning använder jag gärna olika metoder för avspänning, för att lugna ner nervsystemet och landa här och nu. Få lite perspektiv och ett bättre fokus.

Mental träning

Lika viktigt som fysisk träning, är den mentala träningen. Jag hjälper dig att hitta ditt sätt, komma igång och att få in en bra rutin.

Stress och stresshantering

Kunskap om hur stress påverkar våra kroppar, vad som händer och vilka symtom som kan uppkomma, är viktigt för att veta vad vi ska vara uppmärksamma på. Ännu viktigare är det att veta hur vi kan hantera stressen när vi känner att det blir för mycket. 

Foto: MM Photo Exploring

Foto: MM Photo Exploring

Hälsopedagogik

När det känns som att du famlar i mörkret… Jag har kunskapen, metoderna samt pedagogiken för att hjälpa dig hitta rätt. Kanske vill du finna din kreativa förmåga och känna lusten och glädjen i att skapa något.

Avslappnande massage

Många som är stressade är även spända i musklerna. Jag har utbildning i avslappnande massage som får musklerna att spänna av och bli mjuka igen. 

Foto: Nina H. Malmberg

Samtalscoachning Halmstad, Båstad & Laholm. 

Min vision är att kunna bidra med hjälp till så många som möjligt, därför erbjuds även många av mina tjänster online. För dig som hellre har ett fysiskt möte så finns jag tillgänglig i närheten av Halmstad, Båstad och Laholm. Tveka inte på att kontakta mig om du har några frågor eller funderingar, jag berättar gärna mer om mig själv och mina tjänster. 

Starta din resa mot ett bättre välmående genom samtalscoachning!