Vem är den där Nina då?

Foton av: David Malmberg, Nina H. Malmberg och MM Photo Exploring

Jaa, nybliven femtioåring, med massor av erfarenheter i bagaget och nu senast en karriärändring.

Efter att själv haft utmattningssyndrom i flera omgångar, med diverse symtom av stress, så var det helt enkelt min tur att lägga om livet och leva mer hållbart.  

Jag skulle nog främst beskriva mig som kreativ, nyfiken och driven. Jag brukar bli beskriven som snäll, godhjärtad, hjälpsam, empatisk, omtänksam, uppmärksam, klok, adaptiv, rolig och envis. 

Jag har fått höra att jag har stor inlevelseförmåga och ser vad andra inte ser. Mycket social, trevlig och har lätt för att ta kontakt med människor har också sagts om mig.

När jag som liten kom och visade något jag gjort eller berättade om något för min mormor så brukade hon alltid säga: -Du är inte bet, du! 

 

 

Och det där med att mormor tyckte att jag kunde mycket, löste problem och kom på nya saker, det har liksom fastnat och blivit en del av mig.

Jag gillar att göra saker själv (eller, ja, gärna tillsammans med någon). Det spelar ingen större roll om det är renovera huset, byta däck på bilen, göra frisyrer eller klippa mig själv eller någon annan, bygga något eller pyssla med något pilligt.

Så ja, jag har alltid tyckt om att prova nya saker, lära mig mer. Det har resulterat i många olika fritidsintressen, de största är fotografera (som fotograf eller modell och idéspruta), renovera, odla, måla och läsa.

Jag har även haft många olika jobb, allt från att plantera betor, packa saker i fabrik till mitt läraryrke och nu som coach och stresspedagog. 

Jag älskar mötet med människor, och att få vara med på andras utvecklingsresa är det bästa jag vet.

Entreprenörden

Den 7:e juli 2021 hade jag äran att få vara en av Entreprenördens sommarinspiratörer. 
Läs hela artikeln här.

Ansluten till Epassi

Använd ditt friskvårdsbidrag hos mig!

Medlem i nätverket "Institutet för stressmedicin"

Nätverk för oss som arbetar med stress, behandling, prevention eller hälsofrämjande insatser och som vill bli uppdaterade på de senaste forskningsrönen inom stressområdet.

TACK!

Stort tack till
Perry Mejson Reklamproduktion AB
för proffsiga dekaler på min bil.